maanantai 7. toukokuuta 2012

Inspiraation metsästystä

Kiitos JohannaMaria aina niin ihanista kommenteista. Sainkin pienen inspiraation lähtä katselemaan nettiin minejä ja päädyin tekemään hattua! :) Ajatus lähti siitä että pakotin itseni ottamaan käteen neulaa ja lankaa. Yleensä en vapaaehtoisesti niitä käytä, koska olen todella surkea ompelemaan. Pidän enempi puutöistä.


No mutta hattu ajatus sai sitten jatkoa kun muistin että Ainukalla on vaihto meneillään. Haastankin kaikki mukaan Ainukan kesähattu tuunaukseen! :)


Lopuksi kuva nukkekodistani, koska hoksasin että täällä bloggerin puolella on tainnut jäädä se esittelemättä. Nukkekotini on siis äitini tekemä. Minä olen alkanut sisustamaan sitä...ja tämä on siis ikuisuus projekti. Osiltaan siksi että rahaa ei ole paljoa ostaa valmiita tuotteita.Nukkekodissani on tällä hetkellä kaaos, koska aloin tekemään lattioita ja nakkelin siis jo paikoillaan olevat huonekalut mihin vain satuin ne saamaan. Sekä äidin kanssa yhteispäätösellä revimme irti keskikerroksen portaikon että saamme enemmän tilaa sisustukselle. Mielestämme kaiken ei tarvitse olla juuri niinkuin tosi elämässä. :)


1 kommentti:

JohannaMaria kirjoitti...

Voi kiitos Sussu itsellesi, olet kultainen! Minäkin lupaan nyt kokeilla puutöitä, kun Sinäkin sait aikaan noin upean hatun! Vau! Kyllä kelpaa pistää jalalla koreasti kesän juhlissa noin mahtava hattu päässä. Osallistuin myös vinkistäsi Ainukan kesähattutuunaukseen, vähän hirvittää miten osaan hatun tehdä mutta onhan tässä aikaa suunnitella ja toteuttaakin koevedoksia... ;) Kiitos myös, kun näytit upean nukkekotisi. Kerrassaan hieno, kyllä sulla on hauska projekti tiedossa! Mullakin on kovasti rajoituksia valmiiden kalusteiden ostossa, mutta luovuus pääsee paremmin valloilleen kun "joutuu" tekemään paljon itse. Ja nukkekodista tulee juuri oman, persoonallisen näköinen.

Ihanaa aurinkoista kevätviikkoa Sinulle! <3