sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Hiljaista

Kovin on ollut sateisia päiviä ja sitä myöden mieli matalalla. Mineilyt ovat olleet tauolla muutamia päiviä, sillä inspiraatiota ei tule jos mieli on apea. Perjantaina kävi ystävä kylässä ja teinkin sen kunniaksi kolmen suklaan juustokakun. Kakku piristikin kummasti päivää ja maistui todella herkulliselle. Suosittelen kokeilemaan. Ohje löytyy Googlettamalla.



Viikonloppuna sain sen verran aikaiseksi että keräsin pari ämpärillistä mustikan ja puolukan varpuja. Lisäksi sain jätesäkillisen muita oksia kasaan. Materiaalit menevät ystäväni kukkakaupaan Äitienpäiväksi.



Lopuksi vielä kuva yhdestä ministä jonka tein materiaali vaihdosta saamistani materiaaleista. Balsaa, kahvitikkuja, neuloja, helmiä, kukkanauhaa, hyttysverkkoa ja maalia.


Ajattelin että tämä voisi olla yläkaapisto..tai jotain. :) Olen ihan hömelö kun teen kaikenlaisia minejä enkä välttämättä tiedä mitä ne on ja mihin ne laitan, enkä välttämättä edes tarvitse kyseistä miniä nukketalooni. Sitä voi kai kutsua myös tekemisen iloksi. :D

1 kommentti:

JohannaMaria kirjoitti...

Niinhän se on, että jos ei mieli ole mukana niin minien luominen ei onnistu. Taukokin tekee välillä luovuudelle hyvää, osoituksena ihana kaapistosi :) Osaat tehdä vaikka mitä ihanaa erilaisista puu- ja muista materiaaleista! Mulle itselle langat ja kankaat ovat tutumpi ja helpompi materiaali, ois niin kiva osata rakennella puusta ja tehdä huonekaluja ja muita pikkutavaroita. Täytyis vaan uskaltautua harjoittelemaan...

Tuo kakku on taivaallista, en ole varma onko käyttämämme resepti sama mutta olen tehnyt vastaavaa ja se vei kyllä kielen mennessään ;)