keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tyynyjä

Todella harmillista että tällaisella pikkukylällä missä asun, ei saa kunnolla askartelutarvikkeita. Olen todella huono tekemään ostoksia netissä, joten olen aivan ihmeissäni välillä että mistä keksin ratkaisun ongelmaan jos jotain tuotetta ei saa paikallisesta askarteluliikkeestä. Nyt oli ongelmana saada silitettävää tulostuspaperia. No, monen mutkan kautta sitä kuitenkin onnistuin saamaan ja tässä on tuloksena muutama tyyny. Mutta kuten huomaatte ompelu ei edelleenkään ole vahvin lajini, joten otan mielelläni vastaan neuvoja kuinka noista tyynyistä voisi muodoltaan saada kauniimpia. *hih* Kuvasta huomaa että varmaan ensiksi pitäisi opetella laittamaan kuva KESKELLE tyynyä, voisi tehdä jo paljon asiaa... ;-D Nooh...


Mutta yhden hauskan asian huomasin kun tein facebookin syksy swappia. Huomasin että nuo täytekakku kynttilän pidikkeet muistuttavat ihan muovisia morsiuskimppu kahvoja! Niihin on helppo liimailla kukkia.

Kunhan saan swapin matkaan niin laitan kuvia mitä pientä syksyistä keksin sinne laittaa.

Mukavaa päivää lukijat! :)6 kommenttia:

Eemaiva kirjoitti...

Hienojahan nuo ovat! Ihana varsinkin tuo vauveli =)

AinoS kirjoitti...

Tyynyn ompeluun vinkki jonka löysin jostain blogista: Etykappale kokonaisena , takakappale kahtena kpl. Siis takapuolelle teet kaksi kappaletta hiukan keskellä päällekkäin kappaleet. Siis keskellä takana auki josta sisukseen saa täytteen. Toivottavasti ymmärsit, jos et niin voin laittaa blogiini vaikka ohjeen. Laita viestiä jos haluat ohjeen.

Fabiola kirjoitti...

Che carini! Mi piacciono le tenere immagini che hai usato.
Bacio Faby

Ascension kirjoitti...

Pero que preciosidad!!!
Que carita, me encanta.
besitos ascension

-Marianne- kirjoitti...

Suloisia tyynyjä! :)

Wyrna Christensen kirjoitti...

Hello
It is so delicate designs you made there.
I sew my pillows on the sewing machine, put rice in them to get them to fill, so you can move around with them and get them to fit in a corner or in the middle of the couch, etc. Sometimes, I put an edge all the way around to hide the stitching I make by hand when the rice has come in.

Hugs
Wyrna